Over ons

Wij zijn een jonge slagerij die met passie voor vlees en vers te werk gaat. Elke dag weer gaan we voor 100% kwaliteit. Zo weet u zeker dat u altijd goed zit bij Jan de Slager!

Zoals de naam het al zegt, zijn we een Zaak vol Smaak. Dat betekend dat we niet alleen vlees en vleeswaren verkopen! We gaan ook volop in de broodjes, die u alleen nog op hoeft te warmen. Daarnaast gaan we kant en klare maaltijden aanbieden, steeds vers voor u bereidt. Ook gegrilde producten zoals spareribs, halve kippen, grillworst, vleugeltjes etc. is volop aanwezig.

Heeft u iets te vieren? Wij bieden ook mooie vleeswaren of hapjesschotels aan! In verschillende groottes, dus altijd de juiste maat.

Bij Jan de Slager hechten we veel waarde aan diervriendelijkheid, kwaliteit en duurzaamheid. Daarom kiezen we voor de vleessoorten die we in de kwaliteitsslagerij verkopen. Met trots vertellen we het verhaal achter het vlees en laten we u het verschil graag proeven.

Pork Best:
Pork Best is een premium slagersmerk, geselecteerd kwaliteit varkensvlees, met in de basis het keurmerk KDV; Keten Duurzaam Varkensvlees. Het betreft een 100% gesloten Hollandse keten waarvan alle deelnemers zijn aangesloten bij de stichting KDV en worden door een onafhankelijk bureau (CGD) gecontroleerd en gecertificeerd. Pork Best is uitsluitend verkrijgbaar bij de betere ambachtelijke slager. Lekker smakelijk vlees met volledige inzichtelijkheid van de herkomst van boer tot bord.

Beef Best:
Wij selecteren en kopen ons kwaliteitsrundvlees bij GertJan van de Brink te Lunteren, een van de beste veehouders van Nederland. Optimale aandacht voor het dier en zijn omgeving gecombineerd met een zorgvuldig samengesteld menu levert het beste rundvlees: Beef Best. Vlees mét een verhaal! Dit luxe rundvlees is afkomstig uit een 100% Hollandse transparante keten: van boer tot bord! Naast kwaliteit van het vlees stelt Jan de herkomst ervan als dé voorwaarde voor een verantwoord stuk vlees. Met de juiste afspraken, het vakmanschap en de passie maken we het verschil in kwaliteit, malsheid en smaak. Met trots laten wij u graag kennis maken met ons beste rundvlees. Voor meer informatie kijk op www.beefbest.nl

Wij zien u graag in onze winkel!

© Bens Verspromotie | www.bensverspromotie.nl